Create issue ticket

3 diagnostice diferențiale pentru Asimetria de simptome

  • Cifoză lombară idiopatică progresivă

    […] debuteaza asimetric. 7.2.[creeaza.com] […] miscarilor, o oarecare rigiditate, scaderea balansului bratelor, mers dificil, “stooped posture”, care pot fi interpretate gresit drept parkinsonism; dar in boala Parkinson simptomele[creeaza.com]

  • Neuropatia difterică

    Simptomele s-au agravat progresiv pînă la deficit motor și implicarea membrelor superioare.[docplayer.net] În primul caz pacientul a fost internat în clinica de neurologie pentru deficit motor, dureri și dereglări de sensibilitate în membrele superioare și cele inferioare, asimetrie[docplayer.net]

  • Aortită spondilită

    , raspuns la AINS 30 70 % Rx sacroiliita in cazuri N/ echivoce 95 % CT / RM / HLA B27 Algoritm de diagnostic precoce primaradurere lombara cronica 3 luni primele simptome[vdocuments.mx] […] oligoartrite algii de sold, umar, picior Probabilitatea diagnosticuluidurere cronica lombara 5% 14% durere lombara inflamatorie istoric familial, entezite, uveita, artrita asimetrica[vdocuments.mx]

Simptome suplimentare