Blastocystis hominis

Buna ziua! Copilul de 5 ani si 5 luni a fost diagnosticat cu Blastocystis Hominis. Are simptomatologie foarte urata, toate cele descrise si de dvs. M-ar interesa un tratament bun, eficient. Am luat ceva naturist Nikvorm, am luat 5 zile metronidazol, si un tratament pe baza de ceai de secara. Nu am scapat de Blastocystis Hominis. Va multumesc.

de Utilizator60468


1 Răspunsuri


Tratamentul infecției cu Blastocystis rămâne o problemă controversată deoarece adevărata patogenitate a Blastocystis este încă disputată. La un pacient simptomatic, pe lângă izolarea agentului Blastocytis în probele de scaun, ar trebui să se efectueze o analiză adițională aprofundată având în vedere posibilitatea coinfecției cu alți agenți patogeni. Pacienții cu Blastocystis izolați în scaun pot fi coinfectați cu alți agenți patogeni, cum ar fi G. lamblia, Entamoeba histolytica și D. fragilis. Este foarte posibil ca pacienții care răspund la tratamentul să aibă, de fapt, o îmbunătățire clinică datorită tratamentului unui agent patogen secundar.
Medicamentele pentru tratarea Blastocystis hominis includ:
• Antibiotice, cum ar fi
-metronidazol (Flagyl) , doza la copil fiind 15mg/kg de două ori pe zi pentru 10 zile;
-tinidazol 50 mg/kg/zi pentru 5 zile
• Medicamente combinate, cum ar fi sulfametoxazol și trimetoprim (Bactrim) doza la copil fiind de 6 mg/kg trimetoprim/zi pentru 7 zile;
• Medicamentele anti-protozoare, cum ar fi nitazoxanida, doza la copil fiind 100-200 mg de două ori pe zi pentru 3 zile.

de Vizitator

Răspuns

2500 Caractere rămase Formatați textul folosind: # Heading, **bold**, _italic_. Codul HTML nu este permis.
Dacă postați acest răspuns, sunteți de acord cu TOS și Politica de confidențialitate.
• Respectați-vă confidențialitatea și confidențialitatea altor persoane, nu postați numele complet sau informațiile de contact.
• Răspunsurile necorespunzătoare vor fi șterse.
Răspunsuri: 1


Simptome înrudite


Întrebări înrudite