Prostatita acută

Buna ziua,am o durere in zona pelvina ,senzatie de usturime si iritatie care duce pana in zona testiculara si penis.aceasta situatie este de tip cronic(de cativa ani). La analize cu multi ani in urma mi-a iesit prezent streptococ betahemolitic in sperma si nu in urina.am urmat diverse tratamente cu antibiotice timp in care senzatia de usturime disparea dar aparea ulterior chiar si in timpul tratamentului.Apare mai exacerbat dupa contact sexula.La testarea sotiei nu aparea infectie .La una din analize la sotie a aparut acum apx un an streptococ de tip D.
De mentionat ca la mine la analiza de urina nu apare infectie.
Ultimul tratament pe care l-am facut acum cateva luni a afost ospen 1500 timp de 10 zile timp in care durerea a cedat dar a revenit treptat dupa terminarea tratamentului.
Am fost la un consult urologic si prostata este de dimensiuni normale sub un PSA de 0,55.Domnul doctor mi-a sugerat ca este posibila o afectare a coloanei lombare si sa radieze durerea(usturime) la nivel pelvin.Nu am facut recent analize de urina si sperma pentru detectia infectiei.
am folosit o perioada si samburi de bostan decojiti timp in care durerea s-a mai estompat.
Cum aprecialti dumneavoastra aceasta situatie

de Vizitator


0 Răspunsuri


Răspuns

2500 Caractere rămase Formatați textul folosind: # Heading, **bold**, _italic_. Codul HTML nu este permis.
Dacă postați acest răspuns, sunteți de acord cu TOS și Politica de confidențialitate.
• Respectați-vă confidențialitatea și confidențialitatea altor persoane, nu postați numele complet sau informațiile de contact.
• Răspunsurile necorespunzătoare vor fi șterse.
Răspunsuri: 0

Boli înrudite


Simptome înrudite


Întrebări înrudite